AC Bodelen Kungsbacka

Välkommen till JAF Husbil och Husvagnsservice

JAF Husbil och Husvagnsservice är ett företag som kan hjälpa dig i Kungsbacka med omnejd med AC i bodelen. Vi erbjuder heltäckande tjänster för husbilar och husvagnar, oavsett fabrikat eller modell. Den erfarenheten vi har inom branschen är meriterande och ger oss möjligheten att leverera kvalitet till våra kunder. Det kombinerat med vår vilja att alltid bidra med ett professionellt och personligt bemötande, gör oss till ett tryggt företag för husbils- och husvagnsägare som behöver hjälp något som rör AC.

På JAF Husbil och Husvagnsservice arbetar vi alltid med material och produkter från etablerade leverantörer på marknaden. Vi innehar diplom och certifikat som berör branschens arbetsområden, här lämnar du din husvagn och husbil i trygga händer!

AC bodelen Kungsbacka

Med vår expertis kan du alltid vara säker på att din husbil eller husvagn precis det som krävs. Vi har i många år arbetat med service och kan hantera ett brett spektrum av olika arbeten.

Att ha en AC i bodelen i husbilen är för vissa ett måste. Det kan vara skönt att kunna reglera värmen både i förardelen och bodelen. En fungerande AC kan öka trivseln och välbefinnandet, även under riktigt varma sommardagar. Till oss kan du vända dig för att få den hjälpen du behöver med din AC.

Med vårt arbete utgår vi från Kungsbacka men vi vänder oss även till er i angränsande städer, orter och kommuner.

Våra tjänster

Vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster för såväl husvagnar som husbilar. Utöver service och allt vad det innebär kan vi även erbjuda behandling av interiör och exteriör. Vi utför också monteringar av cykelställ, arbete med AC både i förar- och bodelen, solceller och mycket mer.

På JAF Husbil och Husvagnsservice genomförs varje arbete med fokus på kvalitet. Vår hjälpsamma och kompetenta personal ser till att din vagn eller bil blir väl omhändertagen.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
JAF Husbil och Husvagnsservice

VARLABERGSVÄGEN 7
434 39 Kungsbacka

0700-40 05 60

info@jafhusbil.se

AC bodelen Kungsbacka

Öppettider

Mån-fre: 8-18
Lör-sön: 10-17

 

Söker du bilvård?

AC bodelen Kungsbacka