Husvagnsservice Kinna

Välkommen till JAF Husbil och Husvagnsservice

JAF Husbil och Husvagnsservice är ett företag som kan hjälpa dig i Kinna med heltäckande tjänster för husbilar och husvagnar, oavsett vad det är för modell eller fabrikat. Den mångåriga erfarenhet vi har inom branschen är kvalificerande och ger och kunskapen som krävs för att kunna leverera högkvalitativa arbeten till samtliga av våra kunder. Erfarenheten och kunskapen vi besitter i kombination med målet att alltid erbjuda ett personligt och professionellt bemötande bidrar till att vi är ett tryggt val av företag när det kommer till husvagnsservice.

Vi på JAF Husbil och Husvagnsservice arbetar alltid med material och produkter som kommer från etablerade leverantörer på marknaden. Vårt företag innehar diplom och certifikat som berör de olika arbetsområdena inom branschen. Hos oss lämnar du helt enkelt din husvagn i trygga händer!

Husvagnsservice Kinna

Genom vår expertis kan du som kund alltid känna dig säker på att du och din husvagn får just den hjälpen som krävs. Då vi har många års erfarenhet inom branschen kan vi hantera ett brett spektrum av olika arbeten.

När det kommer till husvagnsservice utför vi allt från den årliga servicen med oljebyte till reparationer och kamremsbyten. Om du vänder dig till oss på JAF Husbil och Husvagnsservice kommer du få en kvalitativ process där vi med stor precision utför servicen.

Med vårt arbete utgår vi från Kungsbacka men vi vänder oss även till er i angränsande städer, orter och kommuner, däribland Kinna.

Våra tjänster

Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap har vi möjligheten att erbjuda våra kunder ett brett tjänsteutbud för husbilar och husvagnar. Bortsett från husvagnsservice kan vi också erbjuda behandling av interiör och exteriör. Vi utför också monteringar av cykelställ, AC, solceller och mycket mer.

Samtliga arbeten genomförs med fullt fokus på ett väl genomfört arbete och kvalitativa resultat. Genom hjälpsam och kompetent personal ser vi till att din husvagn blir omhändertagen på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
JAF Husbil och Husvagnsservice

VARLABERGSVÄGEN 7
434 39 Kungsbacka

0700-40 05 60

info@jafhusbil.se

Husvagnsservice Kinna

Öppettider

Mån-fre: 8-18
Lör-sön: 10-17

 

Söker du bilvård?

Husvagnsservice Kinna