Kama butik Varberg

Välkommen till JAF Husbil och Husvagnsservice

JAF Husbil och Husvagnsservice är det rätta företaget för dig i Varberg med omnejd som söker efter en Kama butik. Vi erbjuder heltäckande tjänster för husbilar och husvagnar, oavsett fabrikat eller modell. Vår erfarenhet inom branschen är meriterande och ger oss möjligheten att leverera kvalitet till våra kunder. Erfarenheten i kombination med viljan att alltid erbjuda ett bemötande som är både personligt och professionellt gör oss till ett tryggt val av företag när det kommer till husbilar och husvagnar.

Här på JAF Husbil och Husvagnsservice arbetar vi alltid med material och produkter från etablerade leverantörer på marknaden.

Kama butik Varberg

Utöver våra tjänster inom service, installationer och reparationer bedriver vi även en Kama butik. Där finner du diverse tillbehör till husbil och husvagn. Genom vår expertis kan du känna dig säker med att få hjälpen du behöver för att hitta rätt produkter.

Vår Kama butik hittar du i Kungsbacka men vi vänder oss även till er i angränsande städer, orter och kommuner, bland annat Varberg.

Våra tjänster

Vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster för såväl husvagnar som husbilar. Hit kan du vända dig för att få hjälp med service såväl som behandling av interiör och exteriör. Vi utför också monteringar av cykelställ, AC, solceller och mycket mer. Dessutom har vi en Kama butik där vi säljer diverse tillbehör till både husvagn och husbil.

På JAF Husbil och Husvagnsservice genomförs varje arbete med stort fokus på kvalitet. Vår hjälpsamma och kompetenta personal ser till att din vagn eller bil blir väl omhändertagen.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
JAF Husbil och Husvagnsservice

VARLABERGSVÄGEN 7
434 39 Kungsbacka

0700-40 05 60

info@jafhusbil.se

Kama butik Varberg

Öppettider

Mån-fre: 8-18
Lör-sön: 10-17

 

Söker du bilvård?

Kama butik Varberg